Autoteippaukset

autoteippaus
rauman painopisteestä

Autoteippaus onnistuu helpoiten juuri siihen tarkoitukseen suunnitelluilla tarratuotteilla. Rauman Painopisteestä saat tilattua omien kuviesi pohjalta tulostetut tarramateriaalit, joiden avulla koristelet esimerkiksi yrityksesi auton näyttäväksi, liikkuvaksi mainokseksi. Toki myös yksityishenkilöt ovat tervetulleita hyödyntämään palveluamme, sillä laadukkaat ja näyttävät autoteipit ja -tarrat sopivat mainiosti myös erilaisiin harraste- ja tuning-autoihin.

AUTOTARRAT TUOVAT NÄKYVYYTTÄ YRITYKSELLESI


Painamme laadukkaat ja Suomen keliolosuhteista selviävät autotarrat asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Olipa ajatuksena sitten mainostaa omia tuotteita, tai vaikkapa ”tunnustaa väriä” tai jotakin fanituksen kohdetta, meiltä saat kestävät tarrat kaikkiin mahdollisiin käyttötarkoituksiin. Huolella brändätty ajoneuvo kerää huomiota liikenteessä ja kääntää päitä siellä, missä sitten liikuitkin. Voimme painaa myös erilaiset sponsoritarrat ja muut vastaavat automainokset.

YLITEIPPAUS TUO UUDEN KUOSIN AUTOLLE


Auton yliteippaus on erinomainen vaihtoehto silloin kun haluat vaihtaa autosi väriä kokonaan maalaamatta sitä uudelleen. Tällöin voit halutessasi vielä palata vanhaan väriin myöhemmin, sillä autoteippaus ei vaurioita tai pilaa alkuperäistä maalipintaa millään tavalla – päin vastoin, laadukas teippi suojaa maalia pölyltä ja naarmuuntumiselta sekä muulta kulumalta. Meiltä saat auton yliteippaukseen tarvittavat teippimateriaalit omien tarpeidesi mukaan toimitettuna. Kerro visioistasi, niin me huolehdimme lopusta!

KUSTANNUSTEHOKASTA NÄKYVYYTTÄ


Auton mainosteippaus on paras tapa saada kustannustehokasta mainosta yrityksellesi. Kun firman auto on valjastettu liikkuvaksi mainokseksi neljällä pyörällä, tuo se yrityksen nimeä esiin ollessaan sitten liikkeellä tai parkissa. Huolella tehty mainosteippaus herättää positiivista mielenkiintoa ja tulee varmasti nähdyksi liikenteen seassa. Sinulla on yritys ja sinulla on auto – miksi ihmeessä et siis hyödyntäisi autoasi liiketoimintasi edistämiseksi! Meiltä saat mainosteipit eri mallisiin ja -merkkisiin autoihin räätälöidysti.

LAADUKKAAT AUTOTEIPIT JA -TARRAT


Painamme kaikki autoteipit ja -tarrat laadukkaille materiaaleille, jotka kestävät sekä Suomen kesän kuumuuden paahtavine auringonpaisteineen, että talven pakkaset märkine lumisateineen. Toimita meille omat kuvatiedostosi painovalmiina, tai ulkoista teippausten tai tarrojen suunnittelu meidän graafisen osastomme asiantuntijoille. Yksi asia on kuitenkin varma: autoteippaus sujuu helposti, kun teipit ja tarrat autoon on tilattu painotuotteiden asiantuntijalta. Meiltä saat toimituksen tarpeen vaatiessa hyvin nopeallakin aikataululla, jopa jo yhden arkipäivän jälkeen. 

Projektiesimerkki

Tarjous ok

Tarjous

Tarjous hyväksytty

Paino

Paino

Tuote painetaan

Pakkaus

Pakkaus

Valmis tuote pakataan

Toimitus ok

Toimitus

Tuote asiakkaalla

Haluatko tarjouksen?

Jätä yhteystietosi - otamme yhteyttä!