Banderollit

Banderollit Rauman Painopisteestä

Rauman Painopiste on nykyaikaisten painopalveluiden asiantuntija. Monipuolinen tuotevalikoimamme sisältää painotuotteet laidasta laitaan, luonnollisesti myös banderollit. Kun olet lähdössä esimerkiksi edustamaan yrityksesi nimissä messuille, haluat tiedottaa uutuustuotteista tai -tarjouksista myymälässäsi tai muuten vain haluat saada varsin kustannustehokasta näkyvyyttä helposti, laadukkaat banderollit ovat tällöin ehdottoman hyvä hankinta.

Banderollit tarpeidesi mukaan

Painamme banderollit asiakkaan tarpeen mukaan joko pysty- tai vaakasuoraan. Eri kokovaihtoehtoja on tarjolla runsaasti, niin pienempiä kuin isompiakin. Lisäksi vaihtoehtoja on sekä sisä- että ulkokäyttöön, riippuen tietysti valmiin tuotteen käyttötarkoituksesta. Kun otat meihin yhteyttä ja kerrot omista tarpeistasi, pystymme tarjoamaan sinulle taatusti parhaan mahdollisen ratkaisun, jonka avulla saat näkyvyyttä juuri siellä missä haluatkin. Valmiin banderollin pystytystä varten mukaan tulee tietysti myös asianmukainen teline, josta on niin ikään tarjolla erilaisia vaihtoehtoja. Konsultoimme sinua mielellämme tilauksen yhteydessä ja kerromme tarkemmin eri telinemallien soveltuvuudesta erilaisiin käyttötarkoituksiin ja -kohteisiin. Kaikkia telineitä yhdistää kuitenkin se, että ne ovat erittäin helppoja koota ja kuljettaa mukana, minne ikinä sitten menitkin.

Suurkuvatulosteet

Painamme ammattitaidolla myös erilaiset suurkuvatulosteet ja oikeasti isot kuvat. Banderollit ovat vain osa suurkuvatulostepalvelua, sillä niiden lisäksi saat tilattua meiltä muun muassa erilaiset roll upit, mainosliput ja -lakanat sekä kyltit, hahmot, opasteet ja muut vastaavat suurkuvatulosteet. Kaikkiin edellä mainittuihin tuotteisiin laitamme mukaan myös tarvittavat kiinnitysratkaisut, kuten renkaat, lenkit ym. Painatukset tehdään pääsääntöisesti asiakkaan toimittamista painovalmiista materiaaleista. Asiakkaanamme sinun on myös mahdollista hyödyntää graafista suunnitteluosaamistamme, jolloin taitavat graafikkomme suunnittelevat banderollit tai suurkuvatulosteet annettujen suuntaviivojen mukaisesti. Ryhdymme painotyöhön vasta kun olet hyväksynyt version, johon olet varmasti tyytyväinen.

Aina laadukasta jälkeä

Käytössämme on laadukkaat ja nykyaikaiset painolaitteet ja -menetelmät tasokkaan lopputuloksen takaamiseksi. Siksi kannattaakin aina hyödyntää ammattilaisen osaamista, sillä näin voit luottaa saavasi markkinoiden parasta laatua, syvät ja eläväiset värit ja kestävän pinnan painotuotteisiin. Kun haluat tilata banderollit tai suurkuvatulosteet nopean toimituksen kera länsirannikon alueella, Rauman Painopiste on aina valmiina palvelemaan. Meiltä saat lähetykset parhaimmillaan jopa seuraavana arkipäivänä – se jos jokin on tehokasta toimintaa, eikö totta?

Haluatko tarjouksen?

Jätä yhteystietosi – otamme yhteyttä!