Esitteet

esitteet viestisi viejiksi

laadukkaat esitteet aina sopivasti

Huippulaatuiset esitteet ovat luotettava tapa kertoa tuotteestasi tai palvelustasi. Esitteiden toteutustapa vaihtelee, mutta usein sivukoko on A5 tai A4 ja sivumäärä 1–8 sivua. Me voimme tehdä esitteesi myös muussa, erikoisemmassa koossa. Materiaaleina käytetään yleisesti parhaita mahdollisia päällystettyjä taidepainopapereita tai erikoispapereita pintakuvioinneilla tai värityksillä.
Esitteet voidaan tehdä 1–5-värisinä ja lisäksi kosketustuntumaa sekä visuaalisuutta korostaa erilaisilla lakkauksilla. Esitteille voidaan myös tehdä erilaisia jälkikäsittelyitä ja tehosteita, kuten muotoonstanssaus ja preeglaus.

Kysy lisää myynnistämme 02 823 6870.

Projektiesimerkki

Tarjous ok

Tarjous

Tarjous hyväksytty

Paino

Paino

Tuote painetaan

Pakkaus

Pakkaus

Valmis tuote pakataan

Toimitus ok

Toimitus

Tuote asiakkaalla

offsetpaino

Offsetpainotekniikka on nykyisin käytetyin painomenetelmä. Offsetpainotekniikassa painava ja ei-painava pinta ovat samalla tasolla, jolloin voidaan puhua myös laakapainomenetelmästä. Offsetpaino vaati painolevyjen tekemisen, joten se soveltuu parhaiten suurempien määrien painamiseen.


nidonta

Nidonta eli stiftaus on painotekniikassa käytetty sidontamenetelmä, jossa irtonaiset arkit kiinnitetään nitomalla.

digipaino

Digipaino on painotekniikka jolla paperille muodostetaan kuva suoraan digitaalisesta lähteestä. Tekniikkaa hyödynnetään erityisesti pienempien sarjojen painamiseen ja silloin kun painotuotteeseen tarvitaan personointi.
Digipainotekniikkaa hyödynnettäessä painosmäärät voivat olla hyvinkin pieniä, alkaen yhdestä kappaleesta.

Haluatko tarjouksen?

Jätä yhteystietosi - otamme yhteyttä!