Flyerit

flyerit
rauman painopisteestä

Hanki kustannustehokkaaseen massamainostukseen mainiosti soveltuvat mainoslehtiset, esitteet ja flyerit sekä muut vastaavat vihkoset kätevästi Rauman Painopisteestä. Meiltä saat ammattitaitoista palvelua, kilpailukykyiset hinnat aivan kaikille painotuotteille sekä tietenkin myös hyvin nopean toimituksen – parhaimmillaan saat lähetyksen haluamaasi osoitteeseen jopa yhdessä arkipäivässä. Se on jo nopeaa palvelua, vai mitä! Sen takia kannattaakin hyödyntää luotettavan painotalon asiantuntemusta, olipa tarve sitten akuutti tai kiireettömämpikin.

Meillä on pitkällistä ja runsasta kokemusta erilaisten mainosmateriaalien painamisesta erilaisten asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Tarjolla on esimerkiksi kattava määrä eri paperilaatuja, joille painatuksia on mahdollista tehdä. Olipa tarpeen saada sitten edullisempaa lentolehtistä tai hieman korkeatasoisempaa premium-tason esitettä, painotalostamme saat taatusti kaiken tarvittavan omien tarpeidesi ja toiveidesi mukaan toteutettuna. Voit tutustua eri paperi- ja kartonkivaihtoehtoihin meiltä saatavien ilmaisten mallien avulla.

Meiltä myös flyereiden suunnittelu

Halutessasi myös esitteiden ja lehtisten graafinen suunnittelu onnistuu meidän toimestamme, sillä palveluksessamme työskentelee graafisen alan huippuammattilaisia. Annat meille vain noudetettavat suuntaviivat, niin me huolehdimme varsinaisesta toteutuksesta. Koevedosten perusteella pääset sanomaan viimeisen sanan, eli tehdäänkö kuvitukseen vielä muutoksia vai aloitetaanko painaminen. Vaihtoehtoisesti voimme myös viimeistellä omat materiaalisi painokelpoiseen kuntoon. Kysy lisää!

Mainoslehtiset ja mainoslehdet

Näppärät mainoslehtiset sopivat erinomaisesti kertomaan lisää sinun yrityksestäsi, tuotteistasi tai palveluistasi, joita tarjoat. Mainoslehtiset voivat olla jaettavia, tai voit jättää niitä nippuna paikkaan, josta ihmiset saavat napattua oman helposti mukaansa – käyttötarkoituksia mainosmateriaaleille on paljon. Juuri sen takia esitteet ja mainoslehdet ovatkin varsin kustannustehokas tapa levittää haluamaasi viestiä yrityksestäsi suoraan ihmisten postilaatikkoihin, messuständilläsi tai jossakin muussa vastaavassa tilanteessa.

Flyerit ja mainoslehtiset voidaan painaa kiiltävä- tai mattapintaiselle paperille, ja etenkin mainoslehtien kohdalla sivumäärää on mahdollista räätälöidä omien tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Esimerkiksi kattavassa tuotekuvastossa sivuja voi olla erittäin runsaastikin, jotta kaikki tuotteet mahdollisine kuvauksineen saadaan mahdutettua mukaan kansien väliin. Meiltä saat tilattua tuhdimmatkin kuvastot ja lehdet ammattitaidolla toteutettuna.

Rauman Painopiste palvelee sinua

Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, kun haluat tilata flyerit, mainoslehdet, mainoslehtiset tai esitteet. Laskemme sinulle edullisen tarjouksen, lisäksi lupaamme laadukkaan painojäljen sekä nopean toimituksen.

Projektiesimerkki

Tarjous ok

Tarjous

Tarjous hyväksytty

Paino

Paino

Tuote painetaan

Pakkaus

Pakkaus

Valmis tuote pakataan

Toimitus ok

Toimitus

Tuote asiakkaalla

Haluatko tarjouksen?

Jätä yhteystietosi - otamme yhteyttä!