Julisteet

kaiken kokoiset julisteet

Erilaiset tapahtuma- ja muut julisteet ovat meille rutiinia. Suuret erikoiskoot tulostetaan yksittäiskappaleina, muut koot painokoneillamme tarpeenne mukaan. Paperi- ja tulostusmateriaaleja on runsaasti, mm. mattapaperit, kiiltävät paperit, muovit, kankaat, canvakset, valokaappimuovit, tarrat jne. Suosittuja kokoja, kuten A3 ja 50×70 cm saat nopeasti ja laadukkaasti esimerkiksi A-telineisiin sekä muuhun myymälämarkkinointiin.

Kysy lisää myynnistämme 02 823 6870.

Projektiesimerkki

Tarjous ok

Tarjous

Tarjous hyväksytty

Paino

Paino

Tuote painetaan

Pakkaus

Pakkaus

Valmis tuote pakataan

Toimitus ok

Toimitus

Tuote asiakkaalla

offsetpaino

Offsetpainotekniikka on nykyisin käytetyin painomenetelmä. Offsetpainotekniikassa painava ja ei-painava pinta ovat samalla tasolla, jolloin voidaan puhua myös laakapainomenetelmästä. Offsetpaino vaati painolevyjen tekemisen, joten se soveltuu parhaiten suurempien määrien painamiseen.


digipaino

Digipaino on painotekniikka jolla paperille muodostetaan kuva suoraan digitaalisesta lähteestä. Tekniikkaa hyödynnetään erityisesti pienempien sarjojen painamiseen ja silloin kun painotuotteeseen tarvitaan personointi. Digipainotekniikkaa hyödynnettäessä painosmäärät voivat olla hyvinkin pieniä, alkaen yhdestä kappaleesta.

Haluatko tarjouksen?

Jätä yhteystietosi - otamme yhteyttä!