Kiitoskortit

kiitoskortit
rauman painopisteestä

Painamme laadukkaat ja persoonalliset kiitoskortit nykyaikaisin menetemin. Voit toimittaa meille valmiin materiaalin tai hyödyntää painotalomme graafisen osaston erinomaisia suunnittelutaitoja korttia varten. Suunnittelemme kortit kuvituksineen tarkasti asiakkaiden toiveiden mukaan.

Häiden, rippijuhlien, valmistujaisten, ristiäisten tai muiden vastaavien iloisten tapahtumien jälkeen on perinteistä kiittää kaikkia juhlavieraita lähettämällä heille kiva kiitoskortti. Mutta kortin tehtävä ei ole pelkästään toimia kiitosten välittäjänä, vaan samalla se on vielä yksi muisto menneestä juhlasta. Siksi jotkut haluavat panostaa korttiin vielä hieman tavallista enemmän.

Kiitoskortti – häät jäävät mieleen

Häiden jälkeiseen kiitoskorttiin on hyvin tavallista painaa vähintäänkin kuva hääparista sekä muutama sana saatteeksi. Valikoimistamme löytyy erilaisia paperivaihtoehtoja painamista varten: ohuempaa ja paksumpaa, kiiltävämpää ja mattaa. Myös painopinnan sormituntuma vaihtelee materiaalin mukaan. Kortti voi olla yksi- tai kaksiosainen, avattavan mallinen.

Päästä mielikuvituksesi lentämään ja ota huomioon muun muassa se, että tekstit voivat olla myös esimerkiksi kullattuja tai hopeoituja. Se avaa uusia mahdollisuuksia ja tuo pientä erityislisää mukanaan. Lähetä huolella suunniteltu ja ammatttitaidolla painettu kiitoskortti – häät pysyvät näin varmasti osanottajan mielessä pitkään mukavana muistona.

Kiitoskortti – valmistujaiset pysyvät muistoissa

Valmistujaisia on tapana juhlia suvun ja ystävien kesken, ja syystäkin. Nuorelle – ja miksei vanhemmallekin – ihmiselle on aina merkittävä saavutus päättää opintonsa valmistumiseen. Meiltä saat tilattua valmistujaisjuhlien jälkeiset laadukkaat kiitoskortit, joilla muistat juhliin osallistuneita vielä kerran ja jätät hienon muiston heille mukavasta päivästä.

Kun tilaat kiitoskortit Rauman Painopisteestä, lupaamme tuotteille nopean toimituksen haluamaasi osoitteeseen. Valmiille korteille saat tilattua samalla kertaa kätevästi myös sopivat kirjekuoret.

Hyödynnä siis rohkeasti monipuolista palveluamme: tilaa kiitoskortit joko omalla kuvituksella lähettämällä meille painovalmis tiedosto, tai ota meiltä myös suunnittelupalvelu oheen! Muistathan, että hyväksytämme vedokset aina ennen painatusta, jolloin viimeinen sana on asiakkaallamme. Koevedosten avulla saat myös paremmin tutustuttua eri materiaalivaihtoehtoihin ja niiden tuntumaan.

Jos juhlat ovat vasta suunnitteilla, saat tilattua meiltä myös kutsut esimerkiksi häihin, ristiäisiin, valmistujaisiin ja muihin juhliin. Voisikin sanoa, että toimitamme korkeatasoiset painomateriaalit kaikkiin elämän eri tilanteisiin.

Projektiesimerkki

Tarjous ok

Tarjous

Tarjous hyväksytty

Paino

Paino

Tuote painetaan

Pakkaus

Pakkaus

Valmis tuote pakataan

Toimitus ok

Toimitus

Tuote asiakkaalla

Haluatko tarjouksen?

Jätä yhteystietosi - otamme yhteyttä!