Kortit

Laadukkaat kortit jäävät mieleen

tyylikkäät ja painetut kortit kertovat antajastaan

Rauman Painopisteestä saat kortteja joka lähtöön: käynti- posti- ja kutsukortit eri kokoisina ja muotoisina. Korttien näyttävyyttä ja persoonallisuutta voidaan korostaa erilaisin keinoin. Käytössäsi on laaja paperivalikoima ja ilmettä kortteihin saadaan monipuolisilla tehosteilla, kuten kohde- tai ylilakkauksella, muotostanssauksilla, foliopainatuksella, preeglauksella ja lämpökohotuksella.
Käyntikorteissa käytettävä kartonki on yleensä vahvuudeltaan 250-300 g. Peruskortit valmistuvat päivässä, tehosteiden kanssa on varauduttava hieman pidempiin toimitusaikoihin.

Kysy lisää myynnistämme 02 823 6870.

Projektiesimerkki

Tarjous ok

Tarjous

Tarjous hyväksytty

Paino

Paino

Tuote painetaan

Pakkaus

Pakkaus

Valmis tuote pakataan

Toimitus ok

Toimitus

Tuote asiakkaalla

Stanssaus

Stanssaus on painotekniikassa käytettävä menetelmä, jolla stanssia käyttämällä viimeistellään käsiteltävänä oleva materiaali leikkaamalla se haluttuun muotoon.preeglaus

Preeglaus on painatusmenetelmä, jolla saadaan haluttu teksti tai kuvio painettavan tuotteen pintaan kohokuvioksi.kohdelakkaus

Kohdelakkauksella korostetaan erilaisia yksityiskohtia kuten esimerkiksi painotuotteeseen painettua logoa tai kuvaa. Kohdelakkaus tehdään vain tiettyyn osaan painotuotteesta. Kohdelakkauksessa voidaan käyttää kiiltävän- että mattapinnan muodostavaa lakkaa.

Haluatko tarjouksen?

Jätä yhteystietosi - otamme yhteyttä!