Kutsukortit

Kutsukortit
rauman painopisteestä

Rauman Painopiste loihtii näyttävät kutsukortit kaikkia elämän pieniä ja suuria juhlia varten, olipa kyseessä sitten ristiäiset, häät tai jokin muu merkkipäivä. Niin ikään painamme kutsut erilaisiin yritystapahtumiin ja edustustilaisuuksiin.

Tarjolla on monipuolinen valikoima erilaisia materiaaleja, ja kutsukortteja painettaessa rajoituksena yleensä onkin vain mielikuvitus – teksti voi olla vaikkapa kullattua tai hopeoitua, ja kortin reunat leikattu koristeellisesti. Kortista on myös mahdollista tehdä yksiosainen kaksipuoleinen tai perinteinen, avattavan mallinen.

Hääkutsut unelmiesi mukaan

Yksi kysytyimmistä kutsupainotuotteistamme on hääkutsut. Kyseessä on kuitenkin yksi elämän suurimmista ja juhlallisimmista päivistä, jolloin on tärkeää, että jo pelkkä kutsu kyseisiin juhliin viestittää tulevan tapahtuman merkityksellisyyttä. Painamme ammattitaidolla juuri sellaiset kutsut häitänne varten kuin on tarve, sillä haluamme omalta osaltamme olla mukana luomassa juhlistamme näyttävää ja ikimuistoista – yksilöllinen kutsukortti häihin on luonnollisesti tärkeä osa tätä kokonaisuutta.

Monesti asiakkaillamme on jo olemassa valmis visio tai painovalmis kuvitus hääkorttia varten, mutta muistathan, että me tarjoamme myös osaavaa suunnitteluosaamista painopalvelun ohella. Autamme mielellämme tekemään kutsukortista näyttävän, upean ja juuri teidän näköisenne. Tarvittaessa saat tilattua korttien ohella myös sopivat kirjekuoret niihin, ja painotuotteiden valmistuttua toimitus onnistuu erittäin nopeasti.

Lisäksi voimme tehdä tiloissamme pöytäkartat, menut, ohjelmat ynnä muut tarvittavat painotuotteet häihin ja muihin juhliin. Kysy lisää erilaisista mahdollisuuksista, niin kerromme mielellämme lisää! Tietysti myös kiitoskortit saat tilattua meiltä.

Ristiäiskutsut pienokaisen ensimmäisiin juhliin

Meiltä saat tilattua hienot ja yksilölliset ristiäiskutsut omien toiveidesi mukaan painettuna. Kun pienokaisen ensimmäinen iso juhlapäivä lähestyy, on totta kai mukavaa kutsua perhettä, sukua ja ystäviä paikan päälle viettämään ristiäisiä yhdessä. Ristiäiskutsuun voi laittaa vaikkapa lyhyen runonpätkän, kuvan tai jotakin muuta mukavaa – graafinen osastomme auttaa mielellään hienojen kutsukorttien suunnittelussa, tai toteuttaa ne halutessasi jopa kokonaan. Kerrot vain suuntaviivat ja omat toiveesi, niin me huolehdimme lopusta. Kokonaisvaltaista palvelua, sitä saat Rauman Painopisteestä!

Tarvitsitpa kutsukortit sitten erityisiin juhliin tai johonkin arkisempaan tapahtumaan, meiltä saat laadukkaat ja korkeatasoiset painotuotteet erittäin kilpailukykyisin hinnoin – unohtamatta tietenkään nopeaa toimitusta ja monipuolista valikoimaa muitakin painotuotteita.

Projektiesimerkki

Tarjous ok

Tarjous

Tarjous hyväksytty

Paino

Paino

Tuote painetaan

Pakkaus

Pakkaus

Valmis tuote pakataan

Toimitus ok

Toimitus

Tuote asiakkaalla

Haluatko tarjouksen?

Jätä yhteystietosi - otamme yhteyttä!