Tarrat

Tarrat
rauman painopisteestä

Rauman Painopiste on monipuolisesti palveleva painotalo, joka toimittaa asiakkailleen laadukkaat painomateriaalit nopeasti ja tehokkaasti. Meiltä saat tilattua kätevästi esimerkiksi erilaiset tarrat, joilla koristat vaikkapa liiketilasi, tai joita jaat kivoina promootiotuotteina omille asiakkaillesi – vain mielikuvitus on rajana tarroja hyödyntäessä. Toki myös yksityiset henkilöt sekä kaikki muutkin tahot ovat tervetulleita hyödyntämään palveluitamme, kun tarve tarroille iskee. Pikaisen toimituksemme ansiosta saat lähetyksen tarpeen vaatiessa jopa seuraavana arkipäivänä!

Koska olemme täyden palvelun painotalo, saat meiltä halutessasi myös kokonaisvaltaisen suunnittelupalvelun. Tällöin laadimme kuvitukset tai logot painotuotteisiin omien näkemystesi ja toiveidesi mukaisesti. Ja jos et tiedä, millainen materiaali parhaiten palvelisi sinun tarpeitasi, ei hätää – meiltä saat ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua jokaisessa käänteessä, myös materiaalien valinnassa.

Tarrat omasta kuvasta

Suosittu tapa on kuitenkin painattaa tarrat omasta kuvasta. Olipa kyseessä sitten graafinen tuotos, logo, valo- tai sisustuskuva tai jokin muu kuva, voit toimittaa meille valmiin kuvan, josta sitten painamme tarvitsemasi määrän korkeatasoisia tarroja. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin toimittaa meille painovalmis tiedosto, jonka jälkeen laitamme painokoneet pyörimään ja tarralähetyksen kuriirin matkaan. Näin helppoa ja nopeaa on meidän palveluidemme hyödyntäminen.

Teetä tarrat – vain mielikuvitus rajana

Teetä tarrat luotettavalla ammattilaisella, niin tiedät saavasi luotettavaa palvelua ja tasokkaan lopputuloksen. Sen varmistaa koekappaleiden hyväksyttäminen asiakkaalla ennen tilauksen viemistä eteenpäin – sinulla on siis luonnollisesti mahdollisuus vaikuttaa siihen, näyttääkö tarra koevedoksen perusteella tarpeitasi vastaavalta ja haluatko pistää koko erän tilaukseen.

Meille painotuotteiden korkea laatu on suorastaan kunnia-asia, minkä takia asiakkaillamme on aina viimeinen sana sanottavana. Lisäksi näin pystyt vertailemaan sitä, miltä tarra näyttäisi eri painomateriaaleilla – kiiltävänä, mattapintaisena ja niin edelleen. Tiedämme, että on huomattavasti paljon helpompaa valita lopullinen versio konkreettisten mallien perusteella.

Meiltä onnistuu tarrojen painatus

Tarrojen painatus tapahtuu Rauman Painopisteen ammattilaisilta käden käänteessä. Kun siis tarvitset tarroja nopean toimituksen kera, mutta painojäljestä tai materiaalin laadusta tinkimättä, käänny oitis meidän puoleemme ja kysy lisää palveluistamme. Hyvälaatuisten tarrojen tilaaminen yritys- tai yksityiskäyttöön ei ole koskaan ollut näin helppoa! 

Projektiesimerkki

Tarjous ok

Tarjous

Tarjous hyväksytty

Paino

Paino

Tuote painetaan

Pakkaus

Pakkaus

Valmis tuote pakataan

Toimitus ok

Toimitus

Tuote asiakkaalla

Haluatko tarjouksen?

Jätä yhteystietosi - otamme yhteyttä!